sluiten

VIP Live

Per 1 januari 2024 stapt Zorggroep Gelders Rivierenland voor het ondersteunen van de chronische zorg over naar VIPLive.

Op deze pagina volgt binnenkort meer informatie over het gebruik van VIPLive.

Bij inhoudelijke vragen over de implementatie, neem gerust contact mop met ons via [email protected], of voor het gebruik van VIPLive met de helpdesk van VIPLive via 088 528 1020.

Registratie in het HIS

Vanaf 1 januari 2024 worden de HIS protocollen gebruikt voor consultregistratie voor de ketenzorg. VIPLive is geen systeem om zorg in te registreren, dit doe je in het HIS. De werkwijze hiervoor verschilt per HIS.

Voor Promedico VDF, ASP, Microhis en CGM zijn de protocollen per keten opgebouwd volgens een vaste volgorde met NHG-codes van het NHG-tabel Diagnostische Bepalingen. Deze codes ondersteunen de gegevensuitwisseling tussen verschillende informatie systemen.

Voor de hierboven genoemde HISsen worden/zijn de volgende protocollen klaar gezet:

Coordinate

Sinds 1 april 2022 werken we met het multidisciplinaire Keten Informatie Systeem (KIS) van Philips VitalHealth, Coordinate. In Coordinate kunnen consulten van ketenzorg patiënten geregistreerd worden door zowel huisartspraktijken als ketenpartners.

Andere gekoppelde modules van Coordinate zijn Engage voor online communicatie met patiënten, Insight voor data-analyse en Finance voor declaraties en uitbetalingen.

Bij inhoudelijke vragen over Coordinate kan contact opgenomen worden met de zorggroep via [email protected]. Bij technische problemen kan er contact opgenomen worden met de helpdesk van Philips VitalHealth.

Voor meer informatie klik op deze onderwerken links in beeld.

Aanvragen en afmelden account 

Vraag je account voor Coordinate  van VitalHealth schriftelijk aan met dit formulier: aanmeld- / afmeldformulier Coordinate. Hiermee kun je je ook afmelden of wijzigingen in de praktijk doorgeven. Het formulier mag gemaild worden naar: [email protected] 


Hieronder kun je informatie vinden zoals handleidingen en instructies voor het gebruik van Coordinate. Mis je nog iets? Dit kun je melden bij ons secretariaat via [email protected].  

Spirometer koppeling met Coordinate

In Coordinate bij Handleidingen (onder Praktijkmanagement) kies spirometrie. Daar staat een koppeling die te downloaden is op de computer die verbonden is met de spirometer.