sluiten

ICT

Het Huisarts Informatie Systeem (HIS) blijft het bronbestand voor alle gegevens. Ook als u daarnaast werkt met een Keten Informatie Systeem (KIS) zoals VitalHealth. Zorg dat u altijd goed registreert in het HIS. Zo kunnen we als zorggroep rapportages maken en juist declareren.

Philips VitalHealth (Coordinate)

Coordinate is ons Keten Informatie Systeem (KIS). Handleidingen van Coordinate vindt u op deze pagina.

Zorgmail

Via Zorgmail kunt u bestanden veilig versturen naar collega-zorgverleners. Deelt u patiëntgegevens? Zorg er dan voor dat u altijd toestemming heeft van de patiënt.

Psydirect

PsyDirect is een zorgdossier. Het ondersteunt de POH-GGZ bij het registreren en rapporteren. Zoals de verduidelijking van de zorgvraag, het selecteren van passende zorgverlening, het maken van een behandelplan, het monitoren van de verwijzing en het registreren van de consulten.

OPEN

Patiënten hebben vanaf 1 juli 2020 het recht online hun medische gegevens in te zien. Het programma OPEN helpt huisartsenpraktijken om dit mogelijk te maken. Heeft u vragen over OPEN? Stel ze dan aan Erwin Bretscher via [email protected].

Pilot met Communicatieplatform OZOverbindzorg

We willen graag dat de communicatie tussen zorgverleners en patiënten soepel verloopt. Hoe kunnen we daarvoor zorgen? Dat testen we in onze regio in een pilot met communicatieplatform OZOverbindzorg.

MS Teams

Hier kunt u een handige uitleg van MS Teams vinden in pdf.

Zoom

Hier kunt u een handige uitleg van Zoom vinden in pdf.