sluiten

Intervisie POH-O

maandag
1
januari

Beste praktijkondersteuner,

Tijdens de maatwerkopleiding tot praktijkondersteuner POH-O maakte intervisie onderdeel uit van het programma. De meeste deelnemers vonden dit een waardevol onderdeel, waar ze veel aan hadden in hun werk en in hun persoonlijke ontwikkeling.
Graag wil de zorggroep intervisie aanbieden aan alle POH-O in de regio, omdat we van mening zijn dat dit een toegevoegde waarde heeft voor de kwaliteit van het werk en het werkplezier.

Intervisie is een krachtige methode om hulpverleners inzicht te geven in het eigen denken en handelen met betrekking tot problemen die zich op het werk voordoen. Het doel van intervisie is om door zelfreflectie te komen tot een aantal gedragsalternatieven, om toekomstige lastige situaties het hoofd te bieden.

De intervisie bijeenkomsten worden georganiseerd op het kantoor van de zorggroep. We starten in het najaar met de eerste intervisiebijeenkomsten. Volgend jaar zal er voor iedere groep 1 keer per kwartaal een bijeenkomst worden georganiseerd. De intervisie wordt begeleid door een ervaren professional. Na een half jaar en na een jaar evalueren we. Op basis van de uitkomst bepalen we of de intervisie bijdraagt aan de doelstelling en of we het blijven aanbieden.

Wil je deelnemen aan de intervisie, bespreek dit eerst met de huisarts(en) waar je werkt en schrijf je dan in vóór 26 september! Je kunt hierbij in het opmerkingenveld je voorkeur aangeven met wie je in de intervisiegroep wil worden ingedeeld. Ook kun je aangeven naar welke dag je voorkeur uitgaat.

  • Maandagmiddag van 16.00 - 17.30 uur
  • Dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur

We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Mocht je vragen hebben over de intervisie dan kun je contact opnemen met Daniëlle van den Hoogen of José Nijenkamp.

Praktische informatie

Datum
maandag 1 januari 1
Tijdstip
00.00u t/m 00.00u
Doelgroepen
Praktijkondersteuner
Beschikbaarheid
17 van 50 plaats(en) vrij
Locatie
Zorggroep Gelders Rivierenland Ochten
Accreditatie
-