sluiten

Caspir Module 6

dinsdag
1
november

Namens Zorggroep Gelders Rivierenland nodigen wij u graag uit voor de bijeenkomst ten behoeve van de her- certificering van uw behaalde CASPIR-certificaat. Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de COPD & Astma Huisartsen Advies Groep (CAHAG). De CAHAG heeft in samenwerking met de NVLA, afdeling praktijkverpleegkundigen van de V&VN, het NHG en de werkgroep longfunctie van de NVALT deze CASPIR Refresher Course ontwikkeld.

Programma

Als de vijf modules van CASPIR gevolgd zijn en de cursus met minimaal een voldoende is afgesloten, ontvangt u een certificaat. Dit certificaat is 3 jaar geldig. U komt voor her- certificatie in aanmerking als u minimaal tweemaal in de 3 jaar een opfrismodule van de CASPIR hebt gedaan. Deze opfrismodule wordt de Refresher Course genoemd. Het certificaat kan alleen verlengd worden als in een praktijk zowel een beoordelaar als een uitvoerder aan de eisen voor her- certificering voldoen.

Casuïstiek bespreking volgens een vast sjabloon met als sprekers een longarts, kaderhuisarts en een longfunctie-analist staat tijdens deze avond centraal.

Kosten

Huisarts: € 60,-

Praktijkondersteuner: € 40,-

Praktische informatie

Datum
dinsdag 1 november 2022
Tijdstip
18.30u t/m 21.00u
Doelgroepen
Huisarts, Praktijkondersteuner
Beschikbaarheid
5 van 25 plaats(en) vrij
Locatie
Volgt
Accreditatie
Wordt aanvraagd
Prijs
€ 60 Huisarts
€ 40 Praktijkondersteuner