sluiten

Coordinate

Sinds 1 april 2022 werken we met het multidisciplinaire Keten Informatie Systeem (KIS) van Philips VitalHealth, Coordinate. In Coordinate kunnen consulten van ketenzorg patiënten geregistreerd worden door zowel huisartspraktijken als ketenpartners.

Andere gekoppelde modules van Coordinate zijn Engage voor online communicatie met patiënten, Insight voor data-analyse en Finance voor declaraties en uitbetalingen.

Bij inhoudelijke vragen over Coordinate kan contact opgenomen worden met de zorggroep via [email protected]. Bij technische problemen kan er contact opgenomen worden met de helpdesk van Philips VitalHealth.

Voor meer informatie klik op deze onderwerken links in beeld.

Aanvragen en afmelden account 

Vraag je account voor Coordinate  van VitalHealth schriftelijk aan met dit formulier: aanmeld- / afmeldformulier Coordinate. Hiermee kun je je ook afmelden of wijzigingen in de praktijk doorgeven. Het formulier mag gemaild worden naar: [email protected] 


Hieronder kun je informatie vinden zoals handleidingen en instructies voor het gebruik van Coordinate. Mis je nog iets? Dit kun je melden bij ons secretariaat via [email protected].  

Spirometer koppeling met Coordinate

In Coordinate bij Handleidingen (onder Praktijkmanagement) kies spirometrie. Daar staat een koppeling die te downloaden is op de computer die verbonden is met de spirometer.